Nu este neaparat necesar sa cheltuiti sume exorbitante de bani pe abonamente la sali de forta doar pentru ca va doriti sa slabiti. De fapt, va puteti transforma complet corpul intr-o masinarie frumos tonifiata in confortul propriei case.

Cel mai mare avantaj al exercitiilor de acasa este ca puteti executa numeroase miscari si antrenamente de slabire ce vor tinti direct surplusul de grasime. Daca va intrebati ce exercitii ar trebui sa incorporati in rutina voastra zilnica de fitness, iata cateva pe care ar fi bine sa le incercati.

Flotari

Aceasta miscare clasica se axeaza pe muschii pieptului, tricepsi si umeri, ajutandu-va sa va cresteti rezistenta. Daca vreti sa va axati mai mult pe acei muschi si sa va mariti anduranta, puneti-va cateva greutati pe spate.

Pentru acest exercitiu, asezati-va in maini si genunchi si intindeti picioarele pana cand simtiti ca greutatea este echilibrata in palme si pe pernele talpilor. Incordati-va muschii abdominali si mentineti spatele drept. Aplecati-va din coate, ducandu-va pieptul catre podea. Impingeti-va inapoi in sus si repetati.

Fandari cu saritura

Fandarile sunt bune si eficiente, dar daca va doriti sa mariti putin cota, incercati fandarile cu saritura. Pentru inceperea acestui exercitiu, stati drepti, pastrand distanta intre picioare si mainile pe coapse.

Faceti un pas mare in fata cu piciorul stang si aplecati-va genunchiul pentru a ajunge in pozitia de fandare. Sariti si aterizati cu piciorul drept in fata si stangul in spate. Aplecati-va de bazin intr-o fandare si repetati, alternand picioarele.

Burpee

Acest exercitiu poate fi considerat a fi destinat antrenarii intregului corp, deoarece lucreaza partea superioara, abdomenul si picioarele dintr-un singur set. Stati drepti si aplecati-va in pozitia de genoflexiune.

Aruncati-va picioarele in spate, aterizand in pozitia de flotare si indoiti-va coatele pentru a ajunge cat mai aproape de podea. Inversati miscarile, aducandu-va picioarele sub voi si sarind. Repetati acest exercitiu de 10 ori.

Urcarile orizontale

S-ar putea sa vi se para o pedeapsa, dar fac minuni cand vine vorba de tonifierea muschilor abdominali, a mainilor si a picioarelor. Asezati-va in pozitia de flotare si aduceti genunchiul stang la piept. Duceti-l inapoi si aduceti genunchiul drept catre piept.

Continuati sa alternati pana cand faceti 10 seturi cu fiecare picior. Asigurati-va ca in timp ce executati acest exercitiu, muschii abdominali sunt incordati.

Tractiuni din triceps

Antrenati-va mainile cu aceste tractiuni clasice din triceps. Mai intai, trebuie sa gasiti un scaun stabil pe care sa il folositi in exercitiu. Asezati-va la marginea scaunului sau a bancii, cu genunchii la 90 de grade.

Mainile ar trebui sa le fixati pe marginea scaunului. Miscati-va pana cand fundul atarna langa scaun, pastrand genunchii la 90 de grade. Lasati-va catre podea prin indoirea coatelor. Impingeti in sus si repetati.

Aceste exercitii fara echipament vor oferi muschilor acel antrenament de care au nevoie pentru a se tonifia si intari. Incercati sa faceti cat mai multe seturi si veti obtine un fizic tonifiat in cel mai scurt timp.

4 thoughts on “Exercitii fara echipament care vor arde instant grasimea

  1. Ma bucur ca am dat peste acest articol. Subiectul este de actualitate si cred ca ar trebui sa fie citit de cat mai multi oameni pentru a intelege implicatiile.

  2. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in articol. Este clar ca autorul si-a dedicat timp si efort pentru a aduce argumente solide.

  3. Felicitari autorului pentru abordarea obiectiva si echilibrata a subiectului. Este important sa avem astfel de surse de informare corecte si impartiale.

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Am aflat multe informatii noi despre subiectul tratat si m-a ajutat sa inteleg mai bine situatia actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *