Ragaitul, sughitul si vanturile sunt functii corporale ce starnesc rasul in randul oamenilor, devin rusinoase sau chiar enervante. Cireasa de pe tort o reprezinta parturile.

Cat de multe stiti despre acest subiect, pe langa faptul ca suna si miros ciudat sau ca provin din dos? Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le stiti:

• Barbatii trag vanturi mult mai des decat femeile.
• Semnificatia originala a vanturilor se refera la faptul ca zboara si ies precum vantul. Acest cuvant a fost prima oara notat in 1962.
• O persoana normala trage vanturi de aproximativ 14 ori intr-o zi.
• Nu este un lucru de care sa va fie rusine, deoarece arata ca sunteti sanatosi. Un tract digestiv sanatos produce vanturi. Daca nu trageti nici macar un part, mergeti la medic.
• Sunt formate din hidrogen sulfurat, care reduce daunele mitocondriale. Mirosul emanat nu este daunator; deci, data viitoare cand va mai scapati, nu trebuie sa va mai fie frica sa recunoasteti.
• Vanturile femeilor au tendinta de a mirosi mai urat, deoarece femeile au o concentratie mai mare de hidrogen sulfurat in corp. La fel, nici lor nu ar trebui sa le fie rusine de mirosurile pe care le produc.
• Vanturile pot iesi cu o viteza de 3 m/s.
• Daca aveti un sfincter foarte stramt veti produce vanturi mai zgomotoase, deoarece au un loc mult mai mic prin care trebuie sa se strecoare.
• Guma de mestecat si sucurile acidulate va vor face sa trageti mai multe parturi, deci daca stiti o persoana care obisnuieste sa se scape mai des si care bea multe sucuri acidulate sau mesteca guma des, ascundeti-le proviziile.
• Majoritatea parturilor se formeaza noaptea, in timp ce dormim.
• Termitele sunt animalele care trag cel mai des parturi. Le urmeaza camilele, zebrele, oile, vacile, elefantii si cainii (in special labradorii si golden retrieverii).

4 thoughts on “12 aspecte pe care probabil nu le stiati despre „vanturi”

  1. Este impresionant modul in care autorul a reusit sa aduca in prim-plan aspecte relevante si importante legate de subiectul abordat. Ma bucur ca am avut ocazia sa citesc acest articol, care m-a facut sa reflectez asupra unor aspecte cheie.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva clara asupra subiectului discutat. Sunt impresionat de profunzimea analizei si de claritatea argumentelor prezentate.

  3. Ma bucur ca am dat peste acest articol, deoarece mi-a oferit multe informatii utile si interesante. Sunt impresionat de profunzimea analizei si de modul in care autorul a abordat subiectul. Astept cu nerabdare urmatoarea postare de pe acest site.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului tratat. Sunt de acord cu ideile prezentate si cred ca sunt relevante pentru situatia actuala. As vrea sa aprofundez acest subiect si sa aflu mai multe informatii despre aceasta tema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *