De obicei nu acordam mare atentie atunci cand cumparam masuta de cafea, considerand celelalte piese de mobilier, elementele principale in obtinerea decorului ales.

O masuta de cafea joasa, asezata in fata canapelei, este elementul cheie pentru a obtine o camera de zi cu un ambient relaxant, armonios si placut.

Tine cont de faptul ca masuta de cafea trebuie sa fie functionala, practica si elementul care se va combina perfect cu decorul din locuinta ta. Atunci cand vrem sa bem o cafea in compania unui prieten drag, a unui membru al familiei sau de ce nu, sa luam micul dejun, aceasta masa este absolut necesara, oferindu-ne posibilitatea de a putea avea la indemana si aseza tot ceeea ce ne trebuie.

Tine cont de sfaturile prezentate in randurile de mai jos pentru achizitia masutei de cafea potrivita decorului din locuinta ta.

Alege masuta de cafea in functie de dimensiune

Primul lucru de care trebuie sa tii cont in alegerea masutei de cafea este dimensiunea acesteia, care trebuie aleasa in functie de nevoile tale. Astfel, gandeste-te unde vei folosi masuta de cafea, unde o poti depozita si ce obiecte iti doresti sa asezi pe ea.

Nu trebuie sa uiti nici de numarul persoanelor care vor folosi masuta de cafea si, cel mai important, de marimea camerei in care o vei amplasa. Nu alege niciodata o masuta de cafea foarte mare daca dimensiunile camerei nu iti permit acest lucru si incearca sa lasi cativa centimetri liberi in jurul masutei, pentru a te misca liber in jurul ei.

Alege masuta de cafea in functie de inaltime

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru alegerea perfecta a masutei de cafea