Briza diminetii are sa va spuna niste secrete. Nu va culcati la loc. Trebuie sa va intrebati ce va doriti cu adevarat. Nu va culcati la loc. – Rumi

Faptul ca va treziti la acceasi ora in fiecare noapte fara alarma ar putea fi un semn caruia e bine sa-i acordati atentie. Sunteti o fiinta umana cu un flux de energii ce va trec prin corp si de care s-ar putea sa nu fiti constienti.

Meridianele energetice ale corpului sunt conectate de un sistem orar care, conform medicinei antice chinezesti, transmite energia in diferite parti ale corpului in anumite momente din zi. Daca va treziti in fiecare dimineata intre orele 3 si 5, se poate ca energiile corespunzatoare respectivelor zone din corp sa fie blocate sau slabite.

Tulburarea somnului intre orele 9 si 11 seara

Majoritatea persoanelor se culca in intervalul 21:00-23:00. Dificultatea de a adormi in aceasta perioada denota prezenta stresului si a grijilor in timpul zilei. Energiile pozitive, meditatia, relaxarea si tensionarea succesiva a muschilor, precum si exercitiile de relaxare sunt cea mai buna recomandare pentru a reusi sa adormiti.

Daca va treziti in intervalul 23:00-01:00

Conform medicinei antice chinezesti, aceasta fereastra este momentul in care meridianul energetic al vezicii urinare se activeaza. Trezirea in cadrul acestui interval este asociata cu dezamagirile emotionale. Incercati sa practicati mai multa acceptare neconditionata de sine si iertarea celor care v-au gresit pentru a putea adormi mai usor.

Trezirea in intervalul 01:00-03:00

Conform medicinei chinezesti, acest meridian este asociat cu ceasul intern si ficatul. Trezirea in aceasta fereastra de timp denota sentimente de furie si un exces de energie yang. Incercati sa beti mai multa apa rece si sa preluati controlul asupra situatiilor care v-au cauzat respectiva furie pentru a reusi sa adormiti in pace.

Trezirea in intervalul 03:00-05:00

Trezirea in cadrul acestui interval de timp este conectat de meridianul de energie ce trece prin plamani precum si cu starea de tristete. Pentru a reusi sa adormiti din nou, executati mai multe respiratii adanci, lente si eprimati-va credinta in Puterea Superioara pentru a va ajuta.

Citeste continuarea articolului aici: Motivele pentru care va treziti la aceeasi ora in fiecare noapte