Linistea si relaxarea domina dupa o zi grea de munca. Cu atat mai mult, astepti cu nerabdare fotoliul tau preferat in fiecare seara. Indiferent daca este vorba de fotolii confortabile tapitate, fie ca este vorba de un fotoliu tip Lady cu picioare subtiri sau de un taburet – nu exista limite cand vine vorba de stil.

La tobo.ro ti se ofera o selectie diversa de fotolii si taburete in culori, forme si materiale diferite. Lasa-te inspirat de diferitele modele si gaseste fotoliul sau taburetul perfect pentru tine si incaperile din casa ta.

Alegerea corecta a materialului pentru fotoliul si taburetul tau

Alegerea fotoliilor si a taburetelor depinde de culorile predominante, precum si de materialele adaptate la mobilierul tau din casa. Daca canapeaua ta este confectionata in principal din piele, un fotoliu opulent din piele va arata desigur perfect ca o completare.

Daca doresti sa ai doar un scaun pe care sa stai singur si care ar trebui sa fie un adevarat punct de atractie, poti alege un model de taburete care sa arate complet diferit de restul mobilierului tau din punct de vedere al materialului si al designului.

Fotolii cu tapiterie din stofa

Cele mai populare sunt fotoliile cu tapiteria din catifea. Inul si bumbacul au proprietati bune de absorbtie a lichidului, dar rezistenta culorii este relativ slaba. Se estompeaza sau isi pierd rapid culoarea. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand sunt expuse la lumina soarelui.

Cu toate acestea, ambele ofera o atmosfera placuta si racoroasa. Sofa si catifeaua, pe de alta parte, sunt pufoase si fine la atingere. Multi oameni dau preferinta acestor tipuri de materiale datorita finetii lor. Iubitorii de animale de asemenea, ar trebui sa se gandeasca la aceste tipuri de materiale, deoarece absorb mai greu mirosurile.

Fotolii din piele

Citeste continuarea aici: Fotolii si taburete confortabile pentru casa ta