Extras din samburii de caise, prin procedeul de presare mecanica la rece, uleiul de caise se regaseste in compozitia numeroaselor produse cosmetice de infrumusetare si ingrijire a tenului, corpului si parului.

Te sfatuim sa ii dai o sansa acestui ulei, care desi are un pret mic este totusi foarte eficient. Calitatile sale emoliente si hidratante impreuna cu textura fina, fac ca ulei de caise sa fie indispensabil pentru rutina ta de frumusete. Samburii fructului contin ulei in proportie de 40-50%. Sunt bogati in vitamine (A,C si E), Omega 9, Omega 6 si potasiu.

Uleiul din samburi de caise este 100% sigur si non-iritant. Poate fi folosit cu incredere si pentru pielea delicata a bebelusilor sau a copiilor.

Proprietatile uleiului de caise

Este hidratant – uleiul de caise este potrivit pentru orice tip de piele, de la cea uscata pana la cea sensibila sau grasa. Are o textura usoara, patrunde usor in piele fara a lasa o senzatie uleioasa. Ingrijita cu ulei de caise, chiar si pielea uscata este intens hidratata, revitalizata si are o stralucire naturala.

Citeste continuarea articolului aici: Cum sa folosesti uleiul de caise pentru hidratarea si hranirea pielii