Daca aveti pofta de un burger vegetarian, nu trebuie sa mai mergeti la restaurant. Trebuie doar sa urmati pasii urmatori pentru a-l prepara de acasa:

1. Luati o tigaie de marime medie, in care fierbeti apa cu putina sare.
2. Dupa ce a fiert apa, adaugati boabele de grau si lasati-le timp de 45 sau 50 de minute pana cand se inmoaie.
3. Cand sunt gata, strecurati apa si intindeti boabele de grau pe o foaie de hartie de copt pana cand se racesc.
4. Puneti cateva ciuperci porcini intr-un bol. Acoperiti-le cu o cana de apa fierbinte si lasati-le timp de 20 de minute sa se inmoaie. Strecurati lichidul, dar pastrati aproximativ ¼ de cana pentru mai tarziu.
5. Intr-o cratita mare, incalziti la foc mediu doua lingurite de ulei.
6. Caliti o salota si amestecati pana cand se inmoaie, lucru ce dureaza aproximativ 3 minute.
7. Adaugati ciuperci shitake peste salota si lasati-le pentru 6 pana la 8 minute. Le puteti amesteca din cand in cand.

Citeste continuarea articolului aici: Cum puteti face rapid un Veggie Burger de acasa