Blugii sunt piese vestimentare populare în garderoba femeilor, mai ales că acum multitudinea de modele au făcut ca blugii sa permită realizarea de combinații tot mai creative. Iată mai multe idei pe care le poți folosi vara aceasta pentru ținute fabuloase.

Blugi rupți cu tricouri largi

Ai mai multe perechi de blugi rupți pe care vrei să îi porți anul acesta? Își plac ținutele sport și casual? Atunci combină acești pantaloni cu tricouri largi, cu imprimeuri sau colorate, care să transmită ceva.

Ai nevoie doar de pantofii sport preferați sau de o pereche de sandale care să nu fie excesiv de finuțe și vei obține o ținută perfectă.

De asemenea, poți combina acești blugi și cu sandale cu toc gros sau cu platformă și vei trece în alt stil vestimentar, în trend și foarte curajos. Totul depinde de tine, de preferințele tale și de personalitatea pe care vrei să o dai ținutelor tale.

Blugi evazați cu crop topuri

Știai că croiul evazat nu s-a demodat practic niciodată? Poți să porți blugi evazați într-o infinitate de combinații, dar va trebui să eviți pe cât posibil să pui ceva larg și în partea de sus, altfel efectul va fi departe de cel dorit. 

Crop topurile sunt o alegere potrivită. Fiind mulate în partea de sus a corpului, vei obține acel efect de clepsidră și vei reuși să îți scoți formele în evidență.

Pentru asta în schimb va trebui să ai un corp perfect sau măcar să nu ai zone problematice în talie și pe brațe. 

Citeste continuarea articolului aici.

Promotii CCC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *