O investitie importanta, cand vine vorba de mobilier, o reprezinta, cu siguranta, canapeaua sau coltarul din living, prin urmare vei lua in calcul toate caracteristicile importante pentru a face alegerea corecta.


O canapea potrivita trebuie intotdeauna testata, prin urmare dupa ce te vei asigura ca materialul din care este format cadrul este unul rezistent (precum lemn de fag, nuc sau fier), vei verifica daca spatiul de depozitare este suficient, iar dimensiunea potrivita pentru incaperea in care va fi asezata. Daca ce faci cand trebuie sa alegi culoarea canapelei?

Te vei lasa influentata de instinct sau de abilitatea vanzatorului de a descrie obiectul? Ei bine, noi iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa depasesti mai usor aceasta situatie.

Canapelele Bej

Bejul este o culoarea care iti permite sa faci numeroase combinatii cromatice, iar diversele nuante (de la nisipiu pana la bej rozaliu) in care poate fi regasita aceasta culoare va face asimiliarea mai usoara in orice fel de decor.

Fata de o alta culoare neutra, albul, are avantajul ca nu se murdareste la fel de repede, insa daca alegi o canapea sau un coltar bej, trebuie sa fii pregatita sa creezi putin contrast in incapere, pentru a evita aspectul monoton.

Citeste continuarea articolului aici: Cele mai potrivite culori pentru o canapea sau un coltar