Stiati ca rasul ar putea ajuta la insanatosirea inimii? Ar putea exista un oarecare adevar in expresia …Rasul este cel mai bun medicament…, atunci cand vine vorba despre sanatatea inimii.

Cercetarile sugereaza faptul ca rasul poate reduce inflamatia arteriala, scade nivelul de hormoni de stres si il mareste pe cel de HDL sau de colesterol sanatos; asta conform cardiologilor de la Spitalul Lenox Hill din New York.

Un reprezentant al Asociatiei Cardiologice Americane, ce sustine miscarea Go Red for Women a spus ca „Rasul va forteaza sa va simtiti mai bine.” S-a descoperit ca efectele sale pot dura pana la 24 de ore, asa incat v-am gasit un motiv bun sa radeti in fiecare zi.

Pana la urma, ce efecte are rasul asupra corpului? Haideti sa aflam!

Beneficiile rasului pentru sanatatea inimii:

Rasul va readuce rapid la starea de echilibru prin faptul ca implica emanarea de endorfine si relaxeaza intregul corp. Endorfinele sunt elementele chimice naturale ale corpului ce va confera starea de bine. Acestea induc o stare de fericire si va amelioreaza temporar durerile. Mai important de atat, va protejeaza inima prin:

Citeste continuarea articolului aici: Ce se intampla cu inima in momentul in care radem?