Pentru multi dintre noi dimensiunile unei bai pot fi o conditie in amenajarea ei, insa lucrurile sunt mult mai simple decat ne-am fi asteptat. Cu doar sapte trucuri poti face din baia ta un adevarat loc in care dusurile de dimineata devin ritualurile tale preferate cand vine vorba de doza de energie.

Instaleaza o oglinda mare

Cel mai folosit truc de designerii de interior pentru marirea spatiului este amplasarea unei oglinzi in fata unui perete alb sau a unei ferestre pentru a crea iluzia unui spatiu marit.

In plus, instalarea unei oglinzi de mari dimensiuni poate face posibila utilizarea ei de catre doua persoane in acelasi timp, datorita suprafetei disponibile.

Alege o chiuveta suspendata

Pentru a elibera spatiul orizontal de la nivelul podelei, opteaza pentru o chiuveta suspendata.

Aceasta solutie moderna va adauga un plus de personalitate incaperii, dandu-i un aspect aerisit. Sub lavoar poate fi montat un dulap suspendat, ideal pentru depozitarea prosoapelor si halatelor de baie.

Foloseste colturile incaperii

De multe ori, in designul unei incaperi, colturile nu sunt luate in calcul. Insa atunci cand e vorba de amenajarea baii de mici dimensiuni, fiecare centimetru trebuie utilizat la intregul potential.

Monteaza etajere de colt deasupra cazii de baie ca sa nu ocupi spatiul pardoselei cu un dulap suplimentar pentru diverse accesorii de baie.

Citeste continuarea articolului aici: Cateva idei pentru a transforma o baie mica

{{clean}}
{{clean2}}