Umezeala, scurgeri, usi care nu se inchid… Casa asta e o ruina! Care pot fi cele mai frecvente probleme intr-o casa noua?

Dupa ce te-ai gandit mult si ai decis daca este mai bine sa inchiriezi sau sa cumperi o casa, te-ai hotarat. Vrei sa cumperi o casa!

Cumpararea primei case din viata ta poate fi o experienta foarte dificila. Este o perioada de nervi si de bucurie, dar si de foarte multe surprize.

Visul de a avea propria locuinta se poate transforma intr-un cosmar, deoarece inainte de a o alege, trebuie sa te informezi cat mai mult si sa ceri indrumare pentru a evita problemele care pot aparea pe parcurs.

De aceea, ar trebui sa fii constient si sa stii care sunt cele mai comune probleme pe care le vei intalni atunci cand te muti intr-o locuinta noua.

Mobilier deteriorat

Unele dintre locuinte sunt vandute cu tot cu mobilierul din interior. Aparent in regula, acesta poate ascunde mici defectiuni pe care ar fi bine sa le rezolvi inca dinainte sa te muti.

In primul rand, evalueaza ce pastrezi si ce arunci, ce se potriveste si ce nu stilului tau.

In al doilea rand, verifica toate usile mobilierului si sertarele. Ele ar putea avea suruburi lipsa.

Inlocuieste-le, ca sa nu se prabuseasca sub greutatea ulterioara a obiectelor.

Instalatia sanitara

Instalatorul este pentru o casa cum este medicul pentru om. Vorbeste cu un profesionist sa iti evalueze casa si obiectele sanitare, pentru ca el va fi capabil sa detecteze posibilele probleme, dar sa iti si ofere solutii practice.

Mare atentie! Fa acest lucru inainte sa renovezi si sa schimbi parchetul, pentru ca ai putea gasi probleme la tevi la baie si bucatarie si sa iti incetinesti progresul sau, mai rau, sa fie nevoie sa spargi gresie sau faianta abia montata.

Caldura intensa

Citeste continuarea aici: Care pot fi cele mai frecvente probleme intr-o casa noua?