A fi indragostit pana peste cap este una dintre cele mai frumoase sentimente pe care le poti trai. Atunci cand intalnim pe cineva nou, ne intrebam: Sa stam sau nu? Este el/ea „acea” persoana? Suntem compatibili impreuna? Se poate sa fie sufletul meu pereche?


Nu poti stii niciodata daca ati fost meniti unul pentru celalalt. Uneori, e foarte simplu de raspuns la aceste intrebari daca ne deschidem inima catre ceea ce se afla in fata noastra.

Iata 5 semne ca destinul v-a adus impreuna:

1. Poti fi vulnerabil

Abia atunci cand ne permitem sa ne deschidem sufletele altuia, simtim ca traim cu adevarat. Puteti fi o persoana reala, naturala. Frumusetea sta in acceptarea defectelor proprii precum si cele ale partenerului. Cunoasterea povestii celuilalt ne elibereaza.

Iubirea prospera in aceasta stare de vulnerabilitate. Daca va puteti impartasi sufletul si asuma sentimentele fara a va simti judecat sau criticat, atunci respectiva persoana este cea potrivita.

Ce se intampla atunci cand oamenii isi ofera inima altcuiva? Devin mai buni! ~
Haruki Murakami

2. Exista respect reciproc

Aprecierea mutuala necesita un nivel matur de incredere si respect. Iar respectul se manifesta prin onestitate. Cea mai reala forma de iubire rezulta din comportamentul nostru fata de partenerul cu care ne aflam intr-o relatie.

Citeste continuarea articolului aici: 5 semne ca sunteti meniti unul pentru celalalt