Parfumeria este o arta, un talent, o emotie intensa. Exista momente in viata noastra cand tot ceea ce ne inconjoara emana armonie si plenitudine. Aceste momente au un singur secret: parfumurile din esente organice.


Suave, ca o dimineata in gradina, parfumurile naturale sunt alegerea perfecta pentru tine! Cu arome armonioase, delicate si proaspete acestea actioneaza la nivel fizic, mental si spiritual fiind un adevarat rasfat. Notele lor calde, inspirate din natura, te vor invalui intr-o stare de bine absolut!

Simbolul feminitatii subtile si delicate, parfumurile naturale sunt potrivite pentru persoanele sensibile la mirosurile puternice si care isi doresc ceva noi: o aroma fina si discreta in perfecta armonie cu mirosul natural al corpului fara a-i deranja pe cei din jur.

Parfumul natural este, pur si simplu, altceva. Foloseste-l o data si te vei indragosti de aceasta bijuterie aromata. Avand in compozitie ceara, uleiuri vegetale si uleiuri esentiale, parfumul natural este preferatul persoanelor care au o piele foarte sensibila, ce reactioneaza imediat. Parfumurile organice pot fi folosite cu incredere si de catre copii.

Daca este sa ne gandim la avantaje, acestea sunt multe:

1. Parfumurile naturale nu provoaca alergii

Anumite substante prezente in parfumurile sintetice pot provoca o alergie respiratorie sau cutanata. Printre cele mai frecvente simptome se numara iritatiile, umflaturile si eruptiile, ce pot evolua intr-o afectiune cronica (eczema). Alergia la parfum este una dintre cele mai frecvente forme de alergie.

Citeste continuarea articolului aici: 4 avantaje ale parfumurilor naturale din esente organice